Se incarca...

Va rugam sa folositi pentru comenzi situl
https://depozituldeace.RO <-- click
care este complet si functional.
Intampinam din pacate probleme tehnice
cu situl pe care va aflati acum
si il reconstruim. 
Multumim pentru timpul acordat.
Echipa OrientalMed

AURICULOTERAPIE

Auriculoterapie

Auriculoterapia s-a dezvoltat ca parte a acupuncturii clasice sau a fost continuata de multe scoli ca stiinta de sine statatoare.

Textele antice numeau urechea ca fiind locul de intalnire al tuturor meridianelor.ace auriculare auriculoterapie

Stimularea punctelor auriculare cu ace auriculare are efecte puternice si benefice asupra starii de sanatate a pacientului. Practic, chiar daca OMS a statuat o lista de boli care pot fi abordate prin auriculoterapie, lista reala este practic infinita.

Legatura dintre ureche si corpul uman se vede foarte usor privind urechea ca fiind un fat cu capul in jos (pentru patologii INN si cronice) sau privind fatul pozitionat pe ureche cu capul in sus. (boli acute sau stadii Yang ale patologiilor)

O scoala buna, europeana, este scoala franceza de auriculoterapie, dezvoltata de medicul Noigier. Acesta a preluat notiuni din acupunctura chineza si le-a sintetizat intr-o gandire europeana. Singura discutie asupra acestei scoli este limitarea cunostintelor de care dispune.

In acupunctura coreeana stadiile de evolutie ale fatului/embrionare sunt multiple , atat cu capul in sus cat si cu capul in jos, trecand prin energiile clasice ( vant , caldura, umiditate, uscaciune, vant, frig) fiecare in dublu stadiu: Inn si Yang. Scoala lui Noigier a abordat DOAR stadiul de proiectie "arsita" al  embrionului in ureche.  In plus, in acupunctura coreeaana, pe ureche se proiecteaza si trateaza prin ace auriculare si alte sisteme energetice, ceakre, meridiane cat si organe individuale.

Modalitatile de stimulare ale punctelor auriculare sunt multiple:

ace de acupunctura chineza (0.20*15 mm) , ace auriculare de acupunctura Sujok 0.18*8, ace auriculare format  "pioneza", seminte vacaria, magneti auriculari cu plasture, culori si laser.

 

proiecte auriculara in stadiul energiei arsita, fat cu cap sus, Yang
Puncte auriculare
              auriculoterapie
Sorteaza dupa:    Produse      Pret cu TVA     Implicit    

ace auriculare format pioneza

COD: DB130

Pret cu TVA: 32 lei

Stoc epuizat.
ace auriculare, format pioneza, cu DUBLU plasture hipoalergenic

Ace semipermanente ASP

COD: ASP

200 produs(e)
  • 8 ace clasic (+23 lei)
  • 80 de ace clasic (+215 lei)
  • 200 de ace clasic (+515 lei)
  • 8 ace AUR (+32 lei)
  • 80 de ace AUR (+295 lei)
  • 200 de ace AUR (+650 lei)
ASP – ac semipermanent - este un ac din otel inoxidabil, situat intr-un injector de plastic. Acest injector permite medicului sa implanteze cu usurinta si precizie acul in urechea pacientului. Introducerea acului in acest fel evita orice risc de contaminare. Dupa...[mai mult aici..]

Bilute magnetice pentru auriculoterapie

Pret cu TVA: 25 lei

59 produs(e)
bilute magnetice pentru auriculoterapie cu plasture. 100 bucati/cutie

Mulaj ureche pentru acupunctura

Pret cu TVA: 100 lei

7 produs(e)
Mulaj ureche pentru a practica auriculoterapia. Calitate superioara din silicon,, ce imita textura si gradul de elasticitate al pieli umane. Acesta este in marime naturala si copie fidela a urechii umane. **Nota: in functie de stocul disponibil va putea fi livrata urechea...[mai mult aici..]

seminte vacaria

Pret cu TVA: 25 lei

63 produs(e)
Seminte de vacaria pentru auriculoterapie. Pachet de 100 de seminte prevazute individual cu plasture. Banda adeziva este de foarte buna calitate (3M America). NOTA: Semintele de vacaria ARMONIZEAZA energia. Prin urmare se pot folosi atat pentru tonifierea unui...[mai mult aici..]

 

Reviews

No posts found

New post

Introduceti literele si cifrele care apar in desen. Este protectie impotriva spamului.

bubu