Se incarca...

auriculoterapie

Auriculoterapie

Auriculoterapia s-a dezvoltat ca parte a acupuncturii clasice sau a fost continuata de multe scoli ca stiinta de sine statatoare.

Textele antice numeau urechea ca fiind locul de intalnire al tuturor meridianelor.ace auriculare auriculoterapie

Stimularea punctelor auriculare cu ace auriculare are efecte puternice si benefice asupra starii de sanatate a pacientului. Practic, chiar daca OMS a statuat o lista de boli care pot fi abordate prin auriculoterapie, lista reala este practic infinita.

Legatura dintre ureche si corpul uman se vede foarte usor privind urechea ca fiind un fat cu capul in jos (pentru patologii INN si cronice) sau privind fatul pozitionat pe ureche cu capul in sus. (boli acute sau stadii Yang ale patologiilor)

O scoala buna, europeana, este scoala franceza de auriculoterapie, dezvoltata de medicul Noigier. Acesta a preluat notiuni din acupunctura chineza si le-a sintetizat intr-o gandire europeana. Singura discutie asupra acestei scoli este limitarea cunostintelor de care dispune.

In acupunctura coreeana stadiile de evolutie ale fatului/embrionare sunt multiple , atat cu capul in sus cat si cu capul in jos, trecand prin energiile clasice ( vant , caldura, umiditate, uscaciune, vant, frig) fiecare in dublu stadiu: Inn si Yang. Scoala lui Noigier a abordat DOAR stadiul de proiectie "arsita" al  embrionului in ureche.  In plus, in acupunctura coreeaana, pe ureche se proiecteaza si trateaza prin ace auriculare si alte sisteme energetice, ceakre, meridiane cat si organe individuale.

Modalitatile de stimulare ale punctelor auriculare sunt multiple:

ace de acupunctura chineza (0.20*15 mm) , ace auriculare de acupunctura Sujok 0.18*8, ace auriculare format  "pioneza", seminte vacaria, magneti auriculari cu plasture, culori si laser.

 

proiecte auriculara in stadiul energiei arsita, fat cu cap sus, Yang
Puncte auriculare
              auriculoterapie
Sorteaza dupa:    Produse      Pret cu TVA     Implicit    

ace auriculare format pioneza

Pret cu TVA: 30 lei

58 produs(e)
ace auriculare, format pioneza, cu DUBLU plasture hipoalergenic


bilute magnetice pentru auriculoterapie

Pret cu TVA: 20 lei

85 produs(e)
bilute magnetice pentru auriculoterapie cu plasture. 100 bucati/cutie

 

Reviews

No posts found

New post

Introduceti literele si cifrele care apar in desen. Este protectie impotriva spamului.