Se incarca...

MAGNETOTERAPIE

Magnetoterapia sau terapia cu magneti este o stiinta medicala straveche care se studiaza azi pe baze moderne la cele mai cunoscute academii de acupunctura si de terapii alternative din lume.

Chiar daca prezinta o programa de studiu universitara medicala, magnetoterapia, prin usurinta, prin eficienta si prin lipsa riscurilor medicale este tot mai larg practicata si acasa, in familie chiar si de persoane fara pregatire medicala.

Efectele magnetilor pot fi comparate cu stimularea/dispersia blanda produsa de un ac de acupunctura, datorita faptulu ca punctul de acupunctura, atat in profunzime cat si superficial este influentat de campuri magnetice.

Utilizarea completa si complexa a magnetilor implica aplicarea acestora pe meridianele si pe punctele de acupunctura tinand cont de polaritatea magnetilor, N si S, iar utilitatea lor in maniera simplista , dar plina de eficienta implica utilizarea lor cu rol de a stimula puncte de acupunctura sau zone de reflexoterapie corporala sau auriculara. Efectele magnetilor , in functie de polaritatea lor si amplasarea lor pe piele pot fi de dispersie sau de tonifiere.

Au  o foarte larga aplicare in pediatrie, acolo unde, evident se stie ca nu se poate folosi in mod uzual acupunctura, ci se cauta alte metode cat mai putin dureroase si de maxima eficienta: magnetoterapie, moxibustie, cromoterapie, presopunctura, homeopatie.

In cazul magnetilor sub forma de biluta se considera doar rolul de tonifiere si de presopunctura pe punctul vizat. Astfel magnetii format biluta se pot utiliza foarte usor aplicandu-se pe puncte auriculare dureroase sau identificate dupa harti auriculare. Se lasa sa actioneze aproximativ 24 de ore sau pana la ameliorarea simptomelor.

Un caz de utilizare foarte facila a magnetilor corporali, format pastila este de exemplu amplasarea unui magnet pe punctul S36, Stomac 36. Aceasta aplicare va energiza persoana si ii va indeparta obseala fizica.

Alte aplicari uzuale sunt pe puncte faciale pentru tonifierea musculaturii si cresterea tonusului facial precum si aplicari pe puncte dorsale in cazul durerilor colanei vertebrale.

Evident ca utilizarea magnetilor cunoaste nenumarate forme la fel ca si formulele de acupunctura pentru numeroase patologii.

Sorteaza dupa:    Produse      Pret cu TVA     Implicit    

Set 10 ventuze magnetice HACI

Pret cu TVA: 300 lei

1 produs(e)
Ventuzele magnetice Haci sunt patentate (inventate) de firma DongBang Coreea. Produsul Haci (original) cunoaste de peste 15 ani un mare succes in randul utilizatorilor profesionisti si amatori. Ventuzele magnetice Haci sunt, ca utilizare si rezultate, la granita dintre...[mai mult aici..]

Set 12 ventuze magnetice (GYY)

Pret cu TVA: 130 lei

9 produs(e)
Un set complet terapeutic ce imbina un tratament clasic cu ventuze masaj si magnetoterapia. Setul contine: -- 12 ventuze de dimensiuni diferite -- un pistol de vacuum -- un furtun de prelungire intre ventuza si pistol -- ulei rosu (energie calda ) si piesa tip...[mai mult aici..]

Bilute magnetice pentru auriculoterapie

Pret cu TVA: 20 lei

53 produs(e)
bilute magnetice pentru auriculoterapie cu plasture. 100 bucati/cutie

Magneti 600 gaus magnetoterapie si cosmetica (folie cu 10 magneti)

Pret cu TVA: 10 lei

488 produs(e)
magneti 800 gaus pentru magnetoterapie si cosmetica, infrumusetare si lifting facial Pretul este pentru folia de 10 magneti.