Se incarca...

Va rugam sa folositi pentru comenzi situl
https://depozituldeace.RO <-- click
care este complet si functional.
Intampinam din pacate probleme tehnice
cu situl pe care va aflati acum
si il reconstruim. 
Multumim pentru timpul acordat.
Echipa OrientalMed

TERAPIE SI MASAJ GUA SHA

Terapia GuaSha isi dovedeste de mii de ani eficacitatea in ameliorarea si vindecarea unui mare numar de patologii (peste 50 recunoscute oficial) si in tratamente cosmetice.

Deblocheaza meridianele, inlatura excesele energetice, stazele, infamatiile, normalizeaza procesele metabolice, vindeca afectiuni ale sistemului locomotor (afectiuni ale coloanei, articulatiilor, ligamentelor), incetineste imbatranirea celulei.

Teoria este foarte bine fundamentata iar tehnica este deosebit de simpla: se aplica ulei special, dupa anumite reguli, pe portiuni din traiectul meridianelor afectate (sau pe fata) si se face masaj unidirectional cu o piesa din jad
Rezultatele sunt extraordinare.

De peste 3000 de ani, jadul si masajulul cu piese de jad, este folosit in tratamente cosmetice, pentru intinerire si relaxare faciala. Datorita caracteristicilor unice ale jadului, aceasta forma de terapie cosmetica este realizata astazi in cele mai apreciate saloane cosmetice si SPA-uri din lumea intreaga.

                                               

 

Guasha pentru tratarea patologiilor

Ca o observatie, petele rosii ce apar pe pielea pacientul nu sunt datorate frecarii piesei de jad cu pielea. Aparentele fac ca roseata sa fie interpretata ca aparand o iritare a pielii. Dimpotriva nu apare iritare a pielii, iar roseata apare doar in zonele afectate de energie perversa, energie stagnata sau blocaje. Aparitia zonelor rosii semnifica deja eliberarea ( in urma manevrelor efectuate) a energiei stagnate si urmata imediat si vizibil de ameliorarea simptomelor cu care  pacientul s-a prezentat la terapeut.

                                               

DOWNLOAD document cu 50 de patologii abordate prin tehnica GuaSha:

                                                                 

Sorteaza dupa:    Produse      Pret cu TVA     Implicit    

piatra de jad pentru masajul Gua Sha

Pret cu TVA: 50 lei

94 produs(e)
Piatra Gua Sha din jad Jadul este cunoscut de mii de ani pentru calitatile sale curative de exceptie si pentru proprietatile depurative. Jadul a fost utilizat la toate curtile imperiale ale Asiei si in saloanele de frumusete antice. La fel si in ziua de azi,...[mai mult aici..]
bubu